Критично важни чисти въглехидрати

„Критично важни чисти въглехидрати“ е името, което Антъни Уилям дава на здравословните въглехидрати, които осигуряват на нашите органи, тъкани, мускули и клетки глюкозата, от която се нуждаят, за да ни помогнат да останем живи и да процъфтяваме.

Критично важните чисти въглехидрати са:
  • Плодове
  • Суров мед
  • Обикновени и сладки картофи
  • Тиква
  • Кокосова вода

Крайно необходимата глюкоза, която получаваме от тях:
  • предпазва нервната система;
  • предпазва мозъка от свиване;
  • изгражда мускули;
  • предпазва сърцето;
  • е жизненоважна за функцията на черния дроб;
  • защитава надбъбречните жлези;
  • помага за справяне със стреса;
  • е от ключово значение за лечението;
  • храни всяка клетка в тялото.


Всички имаме нужда от критично важните чисти въглехидрати. Без глюкоза няма да останем живи. За съжаление толкова много хора се сблъскват с ниски запаси от глюкоза и гликоген и това се отразява на здравето им, без те да знаят. Как се изчерпва глюкозата в черния дроб и нейната съхранена версия, гликоген? Чрез излишъкът от стрес за черния дроб, който може да идва от много различни източници. Плюс това, дори ако ядете храна, което изглежда като такава, която съдържа достатъчно критично важни чисти въглехидрати, има и пречки пред усвояването на глюкозата, с които почти всеки се сблъсква поради диетите, на които сме израснали, и начина, по който ни се казва да се храним днес, като например свръх фокусирането върху диетите с високо съдържание на мазнини (което е синоним на диета с високо съдържание на протеини). Този начин на хранене блокира критично важното усвояване на глюкозата. Това е една от причините, поради които всички прочиствания, които предлага Антъни Уилям, са предназначени да намалят консумацията на мазнини, като същевременно наблягат на приема на критично важните чисти въглехидрати. Това е една ключова тайна за улесняване на дълбокото изцеление.

Често чуваме, че въглехидратите са враг и че трябва да се избягват, а когато става въпрос за непродуктивни въглехидрати, рафинирани захари и преработени храни, наистина е важно да ги избягваме. Но на хората се казва всеки ден да намалят драстично или дори да премахнат напълно въглехидратите и захарта от диетата си. Проблемът е, че този съвет е много обобщен. Естествените захари и други здравословни въглехидрати от храни като плодове, мед, тиква и картофи ще се считат за такива, които не искате в живота си, когато истината е, че именно те са критично важните чисти въглехидрати. Те съдържат някои от точните лечебни елементи, от които най-много се нуждаете.

Една от най-важните части на лечението е внасянето на изобилие от критично важни чисти въглехидрати във вашата диета всеки ден. Десетки хиляди хора са предпазливи или се страхуват от въглехидратите, но когато въведат тези правилни видове обогатяващи въглехидрати в живота си по начините, които Антъни Уилям препоръчва, те сами стават свидетели на невероятното изцеление, което тези храни могат да донесат. Един от най-мощните начини, по които можете да помогнете на себе си и семейството си да се излекува, е като превърнете критично важните чисти въглехидрати в най-добрия си приятел. Бонусът е, че имат прекрасен вкус!


Повече информация относно храните, които трябва да избягвате и други, които създават проблеми за вашето здраве, плюс лечебните храни, върху които да се съсредоточите можете да намерите в книгите на Антъни Уилям!

По материали от medicalmedium.com

Вашият коментар

Измамата с „естествените аромати“

Супа от тиква с подправки