Свободна енергия – силата на водата

„Чувал съм, че в далечна земя, в царството на дивна хубавица, извира жива вода. Умие ли се някой от тая вода — ако е млад, не остарява; ако е стар, ще подмладее; ако е болен, ще оздравее. Който от вас ми донесе жива вода, той ще царува вместо мене.“

Познат ли ви е този откъс? Той е от приказката „Жива вода“ на Ран Босилек. Защо ви потапям в тези забравени спомени от детсвото? Много просто – защото във всяка приказка има капчица истина…

Дойде време за обещаната втора статия от поредицата за свободната енергия. Тя заслужено е посветена на водата и неините познати и не до там познати свойства.

Тя помни!

Не си и помислям, че ви съобщавам нещо неочаквано, но ми се струва, че е нужно да направя това въведение. Сигурна съм, че сте чували за д-р Масару Емото и изследванията му върху кристалната структура на водата. Все пак ще го кажа – водата е естествен информационен носител. Благодарение на клъстерите, които формира под външни въздействия, тя се превръща в природнa „флашка“ с огромни възможности.

Д-р Масару Емото заснема водните кристали след въздействие върху тях с определени думи и звукови честоти (водата предпочита класическа музика – най-добре с честота 432 hz и никак не харесва агресивни ритми).

Ето и част от снимките на д-р Емото:

Разговорът с ориза

Преди години любопитството ми ме накара да направя в домашни условия „оризовия експеримент“. В продължение на месец всеки ден говорих на два буркана с варен ориз. На първия казвах „обичам те“ (и други подобни слова, които ще си останат само между мен и ориза 🙂 ), а на другия редовно му натяквах колко е глупав и грозен и производни на тези думички. Резултатът накратко: оризът от първия буркан почти не се промени; във втория – позеленя и започна да гние.

Защо ви занимавам с отншенията ми с ориза?

Прилагам този експеримент като пряко доказателство за паметта на водата – това е нещо, което всеки от вас може да пробва вкъщи и сам да се увери в резултата. Действа доста отрезвяващо.

Какво за Бога тече от чешмата?!

Да, телата ни в голямата си част са съставени от вода и с това твърдение не правя някакво гениално откритие. Но имаме ли идея каква е информационната структура на тази вода? За да използва водата от външната среда, човешкият организъм първо трябва да я преструктурира – т.е. да я организира в правилна геометрия (не всички имаме привилегията да живеем до чист планински ручей). Това изисква определено количество енергия, което изразходваме от собствения си енергиен резерв. И това се случва всеки ден. С всяка глътка вода.

Водата от канализационната система минава през кухнята на съседа, който се кара на жена си, през дома на болния човек, който живее отсреща, през банята на онзи, който все се оплаква от нещо… и така назад по веригата, която води незнайно къде. А сега си представете бутилираниата вода, която с месеци стои по складовете и щандовете в магазина. Къде отива цялата тази информация? Ако добавим и влиянието на геопатогенните зони, мрежите на Хартман и Кюри (за които обещавам да направя отделна статия), старите канализационни тръби… Време е да се замислим – какво за Бога тече от чешмата?!

Има ли проблем – има и решение

И както винаги то е много просто и лесно изпълнимо. Изисква се само воля и постоянство в приложението.

През годините преминах прз много методи за енергоинформационно пречистване и зареждане на водата. Тук ще споделя някои от тях, които считам за най-ефективни.

  1. Молитва. Да си направите светена вода в домашни условия не е непостижимо. Думите, които ще използвате, можете спокойно да съобразите с вашата религия и система от вярвания. Има универсални думи с висок положителен интензитет като „Благодаря“, „Обичам те“ и др., които може просто да напишете на листче и да поставите на чашата с вода или да й ги кажете директно преди да я изпиете. Високо интензивни текстове са и формулите и молитвите, дадени от Учителя Беинса Дуно, които искрено ви препоръчвам.
  2. Геометрия. Тук възможностите също са много – от мандали и янтри до пиктограми с определено значение и специални кодове.
  3. Минерали. Силициевите минерали (като планинския кристал например) имат свойството да преструктурират водата. Камъните, разбира се, трябва да са предварително пречистени и заредени. За същата цел съм използвала и оргонити. 
  4.  Слънчева вода в синя бутилка. Това е буквално заредена със слънчева светлина вода. Синият цвят на бутилката служи за допълнително активиране. Добре е и ако бутилката се постави директно на гола земя, за да може да поеме и от нейната ин енергия.
  5. Енергията на собствените ви ръце. Когато потъркаме ръцете си и след това ги раздалечим, ние пренасочваме част от енергията си към дланите. Ако веднага след това упражнение поставим ръцете си около чашата вода, която ще пием и приложим към това чистото си положително намерение, ефектът от горните методи се засилва многократно.
  6. Филтри и системи за пречистване на вода. На пазара има много кани и филтри за пречистване на вода, но най-добрата пречиствателна система е тази на Berkey. Може да се намери в Amazon.

Литература:

Д-р Масару Емото – „Тайните послания на водата“;

Анастасия Семьонова – „Чудодейната сила на водата“;

Иван Неумивакин – „Водата – живот и здраве“;

Вадим Зеланд – „Апокрифният транссърфинг“;

Вадим Зеланд – „Първият пробив в техногенната система“.

1 мнение за “Свободна енергия – силата на водата”

Вашият коментар