Кориандър за детокс на тежките метали

Кориандърът, наричан още китайски магданоз, е прекрасна билка за детоксикация на тежките метали. Мозъкът извлича скъпоценните минерални соли от кориандъра с бонус: фитохимикали, които целенасочено премахват токсичните тежки метали от мозъка, освобождавайки невроните от токсичните окислени остатъци, така че те да могат да функционират най-добре.

Кориандърът също е много ценен за извличане на тежки метали и други токсини от други телесни системи и органи, особено от черния дроб. Всъщност той е невероятен детоксикатор на черния дроб. Кориандърът е и една от най-добрите билки за подпомагане на надбъбречните жлези и е чудесен за балансиране на нивата на кръвната захар и предотвратяване на наддаване на тегло, мозъчна мъгла (Brain Fog) и проблеми с паметта.

 
Кориандърът е и антивирусен – той помага за понижаване на нивата на вируса на Епщайн-Бар, херпес зостер, HHV6, цитомегаловирус (CMV) и други херпесни вируси във всичките им различни форми, както и ХИВ.
 
Той също така е антибактериално средство; помага да се преборите с почти всяка форма на бактерии и да отмиете отпадъците от тялото ви, а също така действа и против глисти.
 
Как да го използваме:
 
За най-добри резултати включете пресен кориандър в храната си няколко пъти на ден. Можете да изцедите малко сок от кориандър, заедно с пресни зеленчуци, плодове и зеленолистни, да сложите шепа от него в смути, да го добавите към нарязана салата, супа, салса или гуакамоле. Колкото повече кориандър използвате, толкова повече ползи ще ви донесе.
 

Един от най-добрите начини да го консумирате е в Смутито за детокс на тежките метали, така че можете безопасно и ефективно да премахнете възможно най-много метали. Най-добре е да пиете това смути всеки ден за най-добри резултати. Рецепта за Смутито за детокс на тежките метали може да прочетете ТУК.


По материали от medicalmedium.com

Вашият коментар

Смути за помощ на черния дроб

Храни, които да избягваме при хронични заболявания (част III)