Шокова терапия с цинк

Цинк – антисептик за патогените

Цинкът (като течен цинков сулфат) е отговорен за всички над 2000 химични функции на черния дроб, включително създаването на черния дроб в утробата и неговото развитие по време на растежа и достигането на зряла възраст. 

Черният дроб съхранява изобилие от цинк в себе си, защото „знае“, че хората имат дефицит на цинк, (отчасти поради липсата му в храната, която ядем). Без цинк черният дроб не може да изпълнява функциите си, които защитават цялото тяло. Настъплението на вируси, бактерии и други патогени източва нашите цинкови резерви.

Цинкът дава силен тласък на имунната система чрез укрепване на белите кръвни клетки като лимфоцити, базофили, неутрофили, еозинофили, макрофаги и моноцити – така че те да могат да търсят и унищожават патогенни клетки. Цинкът помага на имунната система на черния дроб да отблъсне всеки недружелюбен микроорганизъм, който навлиза в черния дроб. Ако подозирате, че може да се разболеете от настинка или грип, можете веднага да опитате Шоковата терапия с цинк на Антъни Уилям.

Шокова терапия с цинк

Важно е да започнете веднага щом получите първия признак на настинка или грип (като гъделичкане или болка в гърлото, чувство на отпадналост и слабост, умора, треска или болка). Важно е да имате под ръка висококачествен течен цинков сулфат по всяко време, така че да сте готови веднага, щом почувствате, че се появяват някакви симптоми. Антъни Уилям препоръчва да се приема цинк под формата на течен цинков сулфат на Vimergy. Можте да го поръчате от тук.

Как да проведем шокова терапия с цинк

Сложете два капкомера течен цинков сулфат в гърлото си, оставете го да престои една минута и след това преглътнете.

Три часа по-късно, приложете още два капкомера в гърлото си и го оставете отново да престои за една минута преди да преглътнете.

Повторете на всеки три часа, през които сте будни, в продължение на два дни.

Ежедневна подкрепа с цинк

Важно е цинкът да се включва в по-малки количества като ежедневна добавка, тъй като дефицитът на цинк е причина за всички видове хронични заболявания и симптоми.

Цинкът е от решаващо значение за здравето на черния дроб, различни автоимунни състояния, акне, проблеми с надбъбречните жлези, артрит, рак, екзема, псориазис, мозъчна мъгла (brain fog), проблеми с черния дроб при децата и бебетата, диабет, хронична умора, проблеми с настроението, подагра, сърцебиене, хепатит, високо кръвно налягане, висок холестерол, горещи вълни, възпаление, мигрена, бактериален свръхразтеж в тънките черва, инфекции на синусите, проблеми с теглото, световъртеж, шум в ушите, множествена склероза, лупус, лаймска болест, проблеми с щитовидната жлеза, Епщайн-Бар вирус, херпес зостер, инфекции на уринарния тракт, кандида и практически всеки друг симптом и състояние, което съществува.

Самият цинк е антисептик за патогени като Епщайн-Бар и херпес зостер, така че приемът му потиска растежа им в тялото, като същевременно помага за намаляване на възпалението и растежа на възли, тумори и кисти. Цинкът укрепва щитовидната жлеза и стабилизира надбъбречните жлези. Също така е от решаващо значение за плодовитостта.

Ако имате някакъв симптом или състояние, или искате да помогнете за предотвратяване на симптомите в бъдеще, цинкът е безценна добавка. или искате да помогнете за предотвратяване на симптомите в бъдеще, то е време да превърнете цинка в най-добрия си приятел.

Приемайте цинк като орална течна добавка под формата на течен цинков сулфат. За предложени дози за много различни симптоми и състояния, можете да се обърнете към информацията в книгата Прочистване за здраве.


Научете повече за лечебните свойства на цинка и още много полезна информация в книгите на Антъни Уилям!

По материали от medicalmedium.com

Вашият коментар

Сок от целина – въпроси и отговори (част II)

Изцеление на нервната система