10 лесни закуски за здрави надбъбречни жлези

Ако кръвната ви захар спадне и запасите от глюкоза в черния дроб са ниски до несъществуващи (както е при повечето хора), вашите надбъбречни жлези ще бъдат принудени да произвеждат излишно количество адреналин, за да компенсират липсата на глюкоза. Този адреналин е корозивен, износва надбъбречните жлези и натоварва черния дроб и нервната ви система.

Ако вече страдате от хронично заболяване или симптоми като акне, екзема, киселинен рефлукс, подуване на корема, наддаване на тегло, проблеми с щитовидната жлеза, диабет, фибромиалгия, множествена склероза, зависимости, хранителни разстройства, фиброиди, кисти, менструална болка, мигрена, автоимунни състояния, синдром на Рейно, болест на Паркинсон, ендометриоза, изтъняване и загуба на коса, автоимунно състояние или друго хронично заболяване или симптом, вашите надбъбречни жлези се нуждаят от подкрепа. Когато ненужният адреналин не се освобождава, това би могло да влоши симптомите ви или да доведе до нови.

Подхранващата закуска на всеки час и половина до два часа, която съдържа правилния баланс на глюкоза, натрий и калий, от които тялото ви се нуждае, може спомогне за предотвратяване на спадовете на кръвната захар, които принуждават надбъбречните ви жлези да отделят адреналин. От една страна запазвате здрравето на надбъбречните си жлези, а също така се грижите за черния дроб и панкреаса, като действате превантивно против корозивния, токсичен адреналин, който причинява множество проблеми.

„Надбъбречната закуска“, съставена от правилните храни, може да ви бъде истински полезен съюзник по пътя към изцелението. Тези закуски са лесни за приготвяне и опаковане, така че можете да ги вземете със себе си или да ги приготвяте през по-натоварените дни.

10 закуски за здрави надбъбречни жлези
  1. Ябълка, целина и фурми;
  2. Портокал, авокадо и спанак;
  3. Фурми, банан и маруля;
  4. Кокосова вода, банан и спанак;
  5. Круша, валериана и горски плодове;
  6. Плодове, мед и сок от целина;
  7. Ябълки, фурми и кейл;
  8. Грозде, банан и червена салата;
  9. Карфиол, ябълка и краставица;
  10. Диня със сок от лайм и сок от целина.

Консумирайте под формата на смути, фреш или салата, според указаното в рецептите.

Добър апетит!


Научете още много полезна информация в книгите на Антъни Уилям!

По материали от medicalmedium.com

Вашият коментар

Пролетна депресия

Защо да пием 500 мл сок от целина дневно? (част I)