Синдром на хроничната умора

Синдрома на хроничната умора (СХУ) е известен също като миалгичен енцефаломиелит, синдром на имунна дисфункция на хронична умора и болест на системна непоносимост към усилие.

Синдрома на хроничната умора е неврологична умора от продължаващ и хронифициран четвърти етап на инфекция с вируса на Епщайн-Бар (ЕБВ). Всеки от над 60-те разновидности на вируса на Епщайн-Бар, придружен от токсични тежки метали като живак и алуминий, създава вирусни невротоксини, които възпаляват и дренират централната нервна система, създавайки изтощение, което е много по-изразено и ограничаващо, отколкото обикновената умора. В по-агресивните си форми невротоксините причиняват лек енцефалит (който не се открива чрез ЯМР или КТ), който създава още по-силна умора. Това невротоксинно възпаление на централната нервна система може в крайна сметка да отслаби надбъбречните жлези, черния дроб и храносмилателната система и да създаде усещането, че „батерията“ ви е слаба.

Ако сте чували термина неврологична умора преди, това произлиза от информацията на Антъни Уилям В този момент терминът е в по-широка употреба и не се цитира първоначалния източник. Това е терминът, който се използва през последните три десетилетия, за състоянието, в което вирусните невротоксини водят до чувствителност на нервната система и алергична реакция, причинявайки леко до тежко възпаление на нервите . Неврологичната умора може да бъде част от много състояния, причинени от ЕБВ. Често хората  имат повече от едно състояние или набор от симптоми, заедно с хроничната умора.

Синдромът на хроничната умора разпростира своите мащаби. Това е заболяване, което засяга най-вече жените, но започва да завладява и мъжете. Става обичайно младите жени в университета да се връщат у дома в средата на семестъра с това състояние, неспособни да правят нищо, освен да лежат в леглото. За съжаление, хората със СХУ често чуват, че са лъжци, мързеливи, заблудени и/или луди. Но СХУ е много реално състояние, на което е нужно да се обърне внимание.

Следва продължение…


Научете повече за синдрома на хроничната умора, включително храни, които трябва да избягвате, храни – помощници и добавки с дозировки в  книгите на Антъни Уилям!

По материали от medicalmedium.com

Вашият коментар

Смути за детокс на тежките метали

Проблемните млечни продукти