Гласът на Душата

Животът взима своето. И когато вие или ваш любим човек се борите, лесно е да загубите вяра, че някога ще се чувствате добре отново. Душата ви пази автентични истини – неопетнени и чисти – но тези истини могат да бъдат засенчени, докато пътувате през живота на планетата Земя.

Няма значение дали харесвате своята Душа, обичате я или я мразите. Няма значение дали не вярвате в съществуването на Душата или вярвате, че имате Душа. Няма значение, защото вашата Душа е по-могъща от вас, по-могъща от нас, по-могъща от вашето съзнание във вашето сегашно състояние. Вашата Душа е по-мощна от промиването на мозъците, на което сте били подложени тук на Земята, защото вашата Душа е била далеч от Земята и не е управлявана в този свързан със Земята балон на нашата среда, създадена от човека. Вашата Душа е повече от вас. Тя е вашата Светлина. Светлина, която не е започнала тук на Земята, а е тръгнала отгоре. Душата ви е много по-стара от вашето физическо тяло и има спомени и информация от миналото, до които нямате съзнателен достъп. Душата ви има силата да ви води по вашия път, дори когато е недостатъчно подхранена и разбита от хората около вас и света, в който живеем. Останалите фрагменти от вашата душа все още притежават силата и славата, които озаряват и най-мрачната пътека. 

Душата ни притежава звук – звук, който не можем да чуем с нашите физически уши. Така че, когато се приближите до някого, душата му издава звук и не можете да го чуете с физическите си уши. Звук, който звъни истински във времето и пространството. Когато Душата ни напусне физическото ни тяло и се издигне нагоре, се издава шум, звук. Душата е енергия и енергията на Душата е мощна – огнена топка от Светлина. Докато Душата пътува, шумът е звукът на Душата, пронизващ самото време, тъй като времето вече не съществува за Душата, след като Душата е напуснала тялото.


Информацията в тази статия е от най-новите книги на Антъни Уилям: Brain Saver: Answers to Brain Inflammation, Mental Health, Brain Fog, Neurological Symptoms, ADHD, Anxiety, OCD, Depression, Heavy Metals, Epstein-Barr, Seizures, Lyme, Addiction, Alzheimer’s, Autoimmune & Eating Disorders by Anthony William, Medical Medium и Medical Medium Brain Saver Protocols, Cleanses & Recipes: For Neurological, Autoimmune & Mental Health

Medical Medium Brain Saver Protocols, Chapter 14 – Your Soul’s Voice, p-p 552-553

Вашият коментар

Шот при натрапчиви мисли (по Антъни Уилям)

Шот при предателство и загуба на доверие (по Антъни Уилям)