Микроелементи срещу токсични тежки метали

Нашите мозъци разчитат на микроелементите. Тези „добри“ метали включват полезни, неиндустриализирани форми на злато, калций, мед, калий, магнезий, хром, паладий, ванадий и др. Микроелементите са животворни миротворци в мозъка. Те съдържат информация, която идва от източници на живот на планетата, а също и от жизнените сили извън планетата, от слънчевата система и галактиката. Тези микроелементи играят ключова роля заедно с минералните соли в нашия мозък и захарта, която пренася минерали и електролити в мозъка. Електричеството в мозъка ни зависи от микроелементите като гориво.

Микроелементите съществуват, за да пренасят информация, да предпазват мозъка ни от свиване, да хранят имунните клетки на мозъка ни, като ги поддържат силни. Те контролират електрическите токове и помагат за предотвратяване на прекомерно нагряване в мозъка. Микроелементите са там, за да направят много повече – те се свързват директно с нашата Душа и са необходими, за да живеем, да се храним и да дишаме.

Токсичните тежки метали отнемат живота. Нашите мозъци могат да съдържат живак, олово, арсен, кадмий, барий, никел, алуминий, токсичен калций, токсична мед, токсичен хром, калай и др. Те са причина за това телата ни бързо да остаряват и да търпят дегенерация. Те могат да отслабят, да изгорят, да направят късо съединение, да изкривят, да попречат, да интоксикират и денатурират естествените електрически потоци на нашия мозък, потоци, които ни позволяват да мислим, чувстваме и функционираме оптимално.

Наличието на токсични тежки метали има изключително доминиращо и изключително контролиращо влияние върху нашите организми – физически, умствено и емоционално – и поради това токсичните тежки метали буквално променят ума. Те могат да обезсилят човек, да вземат решения вместо него, като пречат на ясното мислене. Те причиняват или допринасят за много хронични заболявания, симптоми и състояния.

Токсичните тежки метали инхибират мозъчните ензими, мозъчните аминокиселини и мозъчните протеини, а също така унищожават енергийните и физически способности на микроелементите.

Ние трябва да се научим да снабдяваме мозъка си с това, от което се нуждае, за да се лекува и процъфтява!


Информацията в тази статия е от най-новата книга на Антъни Уилям: Brain Saver: Answers to Brain Inflammation, Mental Health, Brain Fog, Neurological Symptoms, ADHD, Anxiety, OCD, Depression, Heavy Metals, Epstein-Barr, Seizures, Lyme, Addiction, Alzheimer’s, Autoimmune & Eating Disorders by Anthony William, Medical Medium

По материали от medicalmedium.com

Вашият коментар

Необясними страхове и притеснения

Шот при натрапчиви мисли (по Антъни Уилям)