Как да се подготвим за почивка и какво да носим с нас

Ваканционният сезон често е съпътстван от притеснения на родителите дали детето им няма да хване вирус, как ще реагира на слънцето, на смяната на средата и т.н. Ето няколко предложения как да намалите излагането си на токсини и вируси по време на вашата почивка:

  1. Носете си спално бельо и кърпи, особено когато става дума за бебета и малки деца. Колкото и добри да са условията в помещението, в което сте отседнали по време на почивката си, имайте предвид, че цялото спално бельо и хавлии се перат със силно токсични вещества, някои от тях и с омекотители с интензивни миризми. По време на сън прекарваме около 8 часа в леглото, което означава, че в тези ситуации сме изложени на токсични вещества и невротоксини през една трета от деня. Най-добрият вариант е да вземете със себе си протектор за матрак и възглавница или поне водоустойчива калъфка. Матраците и възглавниците са използвани от много гости преди нас, така че има много натрупани различни телесни течности, акари, гъбички, вируси и т.н. и това може да повлияе на чувствителните хора, да наруши съня, апетита и т.н. Най-чувствителните реагират най-силно на тези токсини.
  2. Използвайте слънцезащитни продукти без токсични съставки и парфюми.
  3. Срещу ухапвания от комари, намажете тънък слой кокосово масло върху откритите участъци от кожата.
  4. За да се насладите напълно на предимствата на слънцето, обърнете внимание на допълнителната хидратация. Вода с лимон, джинджифилова вода, сок от целина, сок от краставица, смути от  диня и пъпеш и кокосова вода са перфектните летни варианти.
  5. Винаги имайте под ръка малка домашна аптечка, която съдържа гел или спрей със сребърна вода и кърпички с кислородна вода за дезинфекция на малки рани и порязвания (можете да вземете с вас и по-голямо количество кислородна вода, което да използвате за дезинфекция на различни повърхности), Vimergy добавки като Микро Ц, Цинк, Хидрастис, Котешки нокът, Прополис и Маточина, както и капсули масло от риган (на марката Gaia Herb).
  6. Ако пътувате със самолет, вие сте изложени на радиация и патогени на летището и по време на полета. Шотовете на Антъни Уилям при излагане на патогени, радиация и аромати са много полезни. 
  7. Ако пътувате с кола или ако прекарвате много време в шофиране, помислете за закупуване на въздушен филтър за кола.

Приятна ваканция!


Вашият коментар

Истината за кръвната захар

Медитация с морските вълни