Това, което ни разболява: бактерии и други микроби

В наши дни се сблъскваме с голямо разнообразие от различни бактерии и микроби, които ни причиняват здравословни проблеми.

Те включват:

  • C. difficile;
  • E. coli;
  • Токсини, пренасяни от храната (включително много некаталогизирани микроорганизми; дори когато бъдат унищожени чрез готвене, телата на микробите остават токсични и могат да се натрупат в системата.);
  • Метицилин-резистентен стафилококус ауреус (MRSA);
  • Мухъл;
  • Над 50 групи стрептококови щамове;
  • Паразити;
  • Салмонела;
  • Стафилококи.


Различните щамове бактерии са виновникът за много различни симптоми и състояния днес, включително бактериален свръхрастеж в тънките черва (SIBO), акне, гъбични инфекции, инфекции на пикочните пътища, инфекции на синусите, хроничен синузит, хранително отравяне, ечемик на окото, инфекции на пикочния мехур, белодробни инфекции, повечето ушни инфекции и др.

Мухълът, за разлика от бактериите, не е причина за заболяванията. Но той играе ролята на спусък. Това означава, че излагането на мухъл може да отслаби имунната ви система, така че всички основни вируси или бактерии, които причиняват заболявания, симптоми и състояния, да процъфтяват. Когато тези патогени се размножават, могат да се развият нови симптоми или състояния или съществуващите здравословни проблеми да се влошат.

Паразитите са реален проблем, но често биват погрешно диагностицирани и неразбрани. Ако някой наистина се е заразил с някакъв паразит, той буквално ще се бори за живота си. Паразитът или ще спечели, което означава, че някой може да загуби живота си, или човекът ще го победи. Ако някой се бори с хронични здравословни симптоми и състояния за продължителен период от време, те вероятно са причинени от основните вирусни и бактериални инфекции, а не от паразити.

Начинът да подкрепите тялото си е да убиете бактериите като ги оставите да гладуват, да нахраните тялото си с правилните храни и добавки, да укрепите имунната си система, да прочистите и излекувате черния дроб и да изчистите бактериите и микробите. Грижата за черния дроб е истинският ключ към създаването на здраве в останалата част от тялото ви, а прочистването е най-добрата грижа за черния дроб.


Научете повече за бактериите и паразитите, включително храни, които трябва да избягвате, храни – помощници и добавки с дозировки в  книгите на Антъни Уилям!

По материали от medicalmedium.com

Вашият коментар

Хашимото и Епщайн-Бар

Муден черен дроб