Непознати ангели

Има категория ангели, към които можем да се обърнем в това предизвикателно и забързано време на планетата, наречено ерата на Ускорението (The Quickening) – и те са цяла армия от ангели. Тези ангели нямат имена. Те са посочени като Непознатите ангели. Те са тук за вас, когато се чувствате въвлечени в някаква форма на духовна война, без значение вътре в себе си или с външни сили. Непознатите ангели искат да поискате тяхната помощ.

Съществуват точно 144 000 от тези Непознати ангели. Това е свято число, което Бог почита.

Тъй като те са неназовани, те нямат известност или признание и следователно много малко изкушение да развият его. Техните ангелски сили са равни по сила. Непознатите ангели са едни от най-могъщите от всички. Ако имате вяра в тях, те могат да сътворят чудеса. Те вършат работата си върху вас, докато спите, възстановявайки тялото и душата ви.

Тази група от ангели е толкова силна, защото животът ни внушава страх от неизвестното. На земята почти всеки и всичко има име. Нужно е известно пренастройване, за да видим стойността на неизвестното и да се докоснем до дълбоките резерви на вяра, необходими, за да повярваме в тези ангели. Когато се свържем с тази най-голяма форма на доверие, това може да има радикален ефект върху живота ни.

Можете например да призовете Ангела на светлината, Ангела на възстановяването или Ангела на изцелението на душата, за да възстанови душата ви, докато сте будни и когато си легнете, можете да призовете Непознатите ангели да ви помогнат в изцелението и подмладяването, докато спите. Призоваването на Непознатите ангели, докато се справяте с хронично заболяване, може да промени живота ви. Можете дори да ги помолите да седнат до леглото ви, за да ви помогнат да се излекувате и да ви предпазят, докато спите. Можете да помолите само един Непознат ангел или можете да помолите група от тях.

Непознатите ангели са нетърпеливи за възможността да работят върху нас. Ако призовете Непознатите ангели, ще откриете, че се докосвате до ресурс с дълбока сила за изцеление на вашето тяло, ум, сърце, дух и душа.

Ако искате тяхната помощ, жизненоважно е да ги призовете на глас.

 

Следва продължение…


По материали от medicalmedium.com

Вашият коментар

Основни ангели

Реакции, алергии, чувствителност