На вратата на прочистването

Ако сте на вратата на прочистванията за детоксикация от тежки метали, това означава, че сте преминали през някаква борба. Може би сте се борили толкова много, че никой друг не би могъл дори да ви разбере, освен ако той самият не се е борил по подобен начин. Духовните сили на светлината ни помагат да намерим пътя си, когато вървим по такъв труден път. Да сте тук не е просто въпрос на шанс. През цялото време на вашето пътуване има сили, които са ви довели до това място.
Премахването на токсичните тежки метали не е просто физическо преживяване. Това е духовно преживяване, защото наличието на токсични тежки метали в мозъка ни вреди духовно. През цялото време сте забелязвали вашите симптоми и състояния, вашите борби и трудности. Време е да обърнете внимание на осезаемото възстановяване, което е пред вас.

Най-добрият начин да се отървете от тежките метали от мозъка и тялото е Смутито за изчистване на тежките метали и прочистванията от книгите на Антъни Уилям. Рецептата за смутито можете да видите ТУК. Тези протоколи са най-ефективните методи на планетата за премахване на тежки метали и възстановяване на щетите, които те оставят след себе си.

По време на прочистването и детоксикацията на тежки метали има някои различни усещания, които може да изпитате. Усещането, че металите напускат мозъка може да предизвика носталгия, дежавю, временно чувство на тъга или усещане за по-голяма пълноценност, както и повече и по-ярки сънища, които нямат никакъв смисъл, което в крайна сметка води до повече еуфорични сънища, които са спокойни и добри. Тъй като металите се отстраняват, чувството на вълнение и чувството на радост може да се появи от нищото без видима причина. Всеки изпитва различни усещания в зависимост от това колко метали, какъв вид метали, къде в мозъка са тези метали и колко токсини е натрупал в себе си.


По материали от medicalmedium.com

Вашият коментар

Започнете сутринта си правилно

Кой е Антъни Уилям? | Детайлите са от значение, епизод 1