Защо яйцата ни разболяват? | Детайлите са от значение, епизод 5

Защо яйцата ни разболяват? Защо Антъни ги поставя на първо място сред не-храните? Осъзнавам, че яйцата са любима храна на много хора. Този епизод не цели да всява смут, а да ни предпази от това, пред което сме изправени. 

Ние винаги имаме избор – не можем да живеем в епруветка, но можем да направим това, което е по силите ни. Яйцата не са корена на проблема, но те подхранват истинските проблеми. Премахването на яйцата от диетата може да е липсващата стъпка към по-доброто ви здраве.

Ако не сте много болни, може би няма да вземете тази информация твърде насериозно. Но имайте предвид, че ако страдате от някакво хронично заболяване или имате симптоми, премахването на яйцата от диетата ви може да бъде огромна крачка към подобряване на здравето ви. Усилието си заслужава.

📩За въпроси и лични консултации – не се колебайте да ми пишете!

Как да се свържете с мен: [email protected]

Абонирайте се за канала с камбанката, за да не пропускате новите епизоди!


Официалният сайт на Антъни Уилям: medicalmedium.com

*Информацията, предоставена в този сайт и в този подкаст, е само за образователни и информационни цели и не трябва да се счита за здравен съвет или медицинска диагноза, лечение или предписание. Тази информация не трябва да се счита като обещание за ползи, претенция за излекуване или гаранция за резултати, които трябва да бъдат постигнати. Тази информация не е предназначена да замести съветите от вашия лекар или други здравни специалисти. Винаги се консултирайте със здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да е настоящи лекарства, лечение или грижи, да започнете диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословен проблем.

Вашият коментар

Пролетни алергии и стрептококи | Детайлите са от значение, епизод 4

Живак в рибата и рибеното масло