Живак в рибата и рибеното масло

Океанът е пълен с живи минерали, които помагат за създаването на свръхестествена енергийна сила, несравнима с никоя друга природна сила на планетата Земя. Но всеки ден той става все по-застрашен и е атакуван от токсични тежки метали, особено живак, който е индустриализиран през последните няколко века.

Индустриализираните метали смущават самите животворни минерали в океана и създават постоянно триене помежду си, което с течение на времето е отслабило жизнената сила на океаните и бавно е отровило и интоксикирало живите видове в океана, като например рибите. Не каква да е риба – рибата, която ядем. Когато живакът влезе в рибата, той променя химическата и физическата ѝ природа и променя мазнината ѝ, както и други аспекти, които имат ефект върху нашите физически, емоционални и умствени тела.

Толкова много хора приемат добавки с рибено масло и нямат представа колко нездравословно е то и каква вреда нанася на толкова много нива за тялото. Мазнината в рибата складира живак и месото на рибата се променя поради това. Много хора трябва да обърнат внимание на това, ако приемат рибено масло или ядат риба редовно, особено мазните видове риба. Ако някой живее с хронично заболяване или по време на бременност – рибата и рибеното масло трябва да се избягват. Живакът влошава вече установените симптоми и състояния.


По материали от medicalmedium.com

Вашият коментар

Защо яйцата ни разболяват? | Детайлите са от значение, епизод 5