Бурята в мозъците ни

Електрическото поле на мозъка не може да съществува без вода, електролити и микроелементи в кръвта. Ако водата я нямаше или микроелементите и електролитите не бяха там, електрическото поле на мозъка щеше да намалее и в крайна сметка да изсъхне, изгаряйки невротрансмитери и други хормони, свързани с мозъка. Силата на мозъка ще отслабне. Това е историята на живота на повечето хора.

Електричеството не е живо само по себе си. То се нуждае от биологичен „партньор“, което в този случай означава микроелементи и електролити: метали. Знаем, че не можем да пътуваме без някакъв източник на метали, било то с велосипед, мотоциклет, кола, автобус, влак или самолет. Е, електричеството не може да премине през мозъка правилно без подходящия метал. Или помислете за мълнията и гръмоотвода. Една мистерия на вселената е тази мълния и как металът на гръмоотвода я привлича. Светкавица в небето може да съществува само благодарение на микроелементите в облаците на атмосферата, водните пари или валежите. Същата връзка съществува и вътре в нас, в това как електричеството в мозъка ни търси микроелементи и електролити.

(Между другото, ако токсичните тежки метални частици замърсяват атмосферата, те променят моделите на бурите и правят електричеството на светкавицата по-агресивно, точно както токсичните тежки метали, замърсяващи нашия мозък, създават бури в нашия мозък.)

Микроелементите са като еквалайзерите на стерео уредбите, където увеличавате или намалявате контролите според това, което искате. Конкретно в мозъка микроелементите играят ролята на миротворци. Те са пазители на спокойствието там. Електричеството в мозъка търси микроелементите. Без тях електрическата мрежа страда.

За да живеем, да се храним, да дишаме, да оцеляваме, ние трябва да получим микроелементи от някъде, дори и да са в най-бедната си форма, или преставаме да съществуваме. Проблемът е, че често получаваме най-бедните форми, формите на тези следи от минерали и електролити, които ни държат само да съществуваме, от източници като ГМО (биоинженерни) храни, пречистена градска или градска вода, прекомерна реколта от земеделски полета (както органични, така и конвенционални ), които не се възстановяват, и отглеждани животни и риба, които не се хранят с храни, богати на хранителни вещества. Получаваме минимално излагане на качествени микроелементи и електролити и максимално излагане на токсични тежки метали.


По материали от medicalmedium.com

Вашият коментар

Страхът от плодовете