Свещеният прозорец на съня

Сънят е толкова важен за лечението и въпреки това може да е невъзможно да спите, когато имате здравословен проблем. Проблемите със съня може да изглеждат като параграф 22. Ето защо е толкова важно да знаете за Свещения прозорец на съня.

Между 22 ч. и 2 ч. сутринта тялото ви извършва по-голямата част от лечението си. Ако можете да спите през този период, тялото ви се лекува с ускорени темпове. Дори да хванете само 10 минути от този прозорец, тези 10 минути ще бъдат мощни. Възстановяването, което тялото ви извършва за този отрязък от време, ще ви даде сила по пътя към изцелението ви. Ако не можете да спите през този прозорец, дори да лежите със затворени очи, ще позволите на тялото ви да продължи да се лекува. Това е така, защото дори все още да сте в съзнание, част от мозъка ви спи. Ако работите нощни смени или просто ви е трудно да спите в този прозорец на съня, можете да подремнете или да легнете със затворени очи между 10:00 и 14:00 часа. Този четиричасов дневен прозорец е еквивалентът на 22:00 часа. до 2 часа сутринта за изцеление.

Вашата собствена „сметка за сън“
Има общоприето вярване, че щом пропуснете един час сън, този сън е изчезнал и никога не можете да си го наваксате. Никога не можете да си го върнете. Това не е вярно. Истината е, че имаме божествена „сметка за сън“, която ни се дължи от момента на раждането ни. Всеки път, когато пропуснете минута, час, ден или седмица от съня, това време автоматично се поставя във вашата „сметка за сън“, за да се запази за по-късна дата. Не всичко е загубено. Тези три часа сън, които сте загубили предишната нощ, не са изчезнали завинаги. Те ви очакват във вашата собствена „сметка за сън“, контролирана и поддържана от ангелите, и вие ще си ги върнете някой ден. Погрешно е вярването, че не можете да наваксате съня си или да го върнете. След като сте в състояние да определите от къде идва проблема ви със съня и започнете да се лекувате чрез възстановяване на черния дроб, детоксикация на мононатриев глутамат и тежки метали, възстановяване на храносмилателния тракт, излекуване на надбъбречните жлези или елиминиране на ЕБВ (вирусът на Епщайн-Бар), пригответе се. Защото вашият акаунт за сън ви очаква и вие ще се насладите на много възстановяващ, лечебен сън. Това е ваше божествено право и един от неизвестните универсални закони.
 
Ангелът на съня

Ангелът на съня винаги е до вас, ако имате нужда от нея. Всеки път, когато търсите насоки или утеха, произнесете името ѝ на глас и я помолете за помощ. Тя ще ви помогне по пътя ви към по-добър нощен сън, независимо дали поради здравословен проблем или емоционално изпитание. Ангелът на съня ще бди над вас, докато пътувате до страната на подсъзнанието.

Следва продължение…


По материали от medicalmedium.com

Вашият коментар

Бурята в мозъците ни

Трудност при справяне със ситуации