Мръсните тайни на кофеина (кафе, шоколад, зелен чай)| Детайлите са от значение, епизод 6

Кофеинът съществува от древни времена, извличан от различни растителни източници, но сега се използва по коренно различен начин. Пристрастяването, което имаме към кофеина, вече не е просто церемониално, както е било в продължение на стотици години по целия свят.

В днешно време използваме кофеина като патерица, за да се справяме, защото не се чувстваме добре и се борим с проблеми с фокуса и концентрацията, мозъчна мъгла, хронична умора, забравяне, замайване и физически дискомфорт. Сега използваме кофеина, за да прикрием ежедневните си симптоми. Разбира се, хората, които се чувстват добре, все още консумират кофеин, но и хората, които не се чувстват добре, го консумират, за да оцелеят и да изкарат деня си. Защо сме пристрастени към кофеина и как кофеинът може да замаскира здравословните симптоми, докато те потенциално се влошат? Разберете защо все повече жени имат изтъняване на косата и косопад в ранна възраст. Как кофеинът може да повлияе на тялото и да доведе до дефицит на хранителни вещества, наддаване на тегло, загуба на либидо и др.? Кофеинът забавя или ускорява стареенето? Как кофеинът може да повлияе на процеса на стареене. Как консумацията на кофеин може да повлияе на духовните преживявания? Защо е толкова трудно да се откажем от кофеина?

Научете повече за това как тялото реагира по време на отнемане на кофеин и какви диворастящи храни, листни зеленчуци, плодове, билки и добавки са най-добри за подпомагане на тялото и облекчаване на симптомите на отнемане. Слушайте, за да научите повече за употребата на кофеин, спирането му и как да възстановите здравето си и да замените кафето, зеления чай, матчата и шоколада с лечебни храни и добавки.

📩

За въпроси и лични консултации – не се колебайте да ми пишете!

Как да се свържете с мен: [email protected]

Абонирайте се за канала с камбанката, за да не пропускате новите епизоди!



Официалният сайт на Антъни Уилям: medicalmedium.com

*Информацията, предоставена в този сайт и в този подкаст, е само за образователни и информационни цели и не трябва да се счита за здравен съвет или медицинска диагноза, лечение или предписание. Тази информация не трябва да се счита като обещание за ползи, претенция за излекуване или гаранция за резултати, които трябва да бъдат постигнати. Тази информация не е предназначена да замести съветите от вашия лекар или други здравни специалисти. Винаги се консултирайте със здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да е настоящи лекарства, лечение или грижи, да започнете диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословен проблем.

Вашият коментар

Спаначена супа

Разтопяване на умовете ни