Лунна Медитация по Антъни Уилям | Детайлите са от значение, епизод 2

 
Планетата Земя не е лесно място за живеене. Не е лесно, когато се чувствате неразбрани, предадени, онеправдани, пренебрегнати, несигурни или подценени. Не е лесно, когато чувствате, че тревожността ви надделява, депресията управлява живота ви или се чувствате откъснати от света поради нараняване, което сте преживели. За щастие луната има способността да извлече това, което сме усвоили от тези трудности. Тази лунна медитация ще ви свърже с мощната способност на луната да лекува душата ви.
 
 

Антъни Уилям препоръчва да повтаряте тази лунна медитация всеки ден или всяка вечер и дори през седмицата на пълнолунието. Правенето на тази медитация редовно ще усилва ползите и ефектите всеки път. Ако тази лунна медитация стане част от обичайния ви живот, се препоръчва да следите лунните цикли и да я използвате като полезен инструмент. Познаването на лунните фази също може да бъде полезен инструмент, тъй като ви свързва още повече с луната. Докато продължавате да правите тази лунна медитация, вие ще започнете да виждате луната по различен начин и ще развиете връзка с луната, както никога преди.

 

Луната е ваш стар приятел, когато я разберете и знаете как да се облегнете на нея, тя няма да ви подведе. Имаме нужда от помощ, която не е от този свят и можем да използваме луната като наше убежище без светски проблеми. По време на тази медитация вие използвате магнитната сила на луната, за да премахнете отровата от трудностите от центъра на вашата душа. Тази медитация ви свързва отново с вашата същност и ви помага да пренастроите. Когато приложите правилните инструменти, свободата е във вашите ръце и можете да се издигнете от пепелта и да излекувате дълбоко вкоренените си емоционални рани.

 

Препоръчва се тази медитация да се прави със затворени очи и с този превод тя ще бъде достъпна за всички онези, които не говорят английски език.
 
📩За въпроси и лични консултации – не се колебайте да ми пишете!
Как да се свържете с мен: [email protected]
Абонирайте се за канала с камбанката, за да не пропускате новите епизоди!


Официалният сайт на Антъни Уилям: medicalmedium.com

*Информацията, предоставена в този сайт и в този подкаст, е само за образователни и информационни цели и не трябва да се счита за здравен съвет или медицинска диагноза, лечение или предписание. Тази информация не трябва да се счита като обещание за ползи, претенция за излекуване или гаранция за резултати, които трябва да бъдат постигнати. Тази информация не е предназначена да замести съветите от вашия лекар или други здравни специалисти. Винаги се консултирайте със здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да е настоящи лекарства, лечение или грижи, да започнете диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословен проблем.

Вашият коментар

Избягване нa проблемните храни

Алкохолът: призракът на захарта