Медитация с морските вълни

Възможно е да достигнете превъзходно медитативно състояние на изцеление, като наблюдавате вълните на плажа, стига само да знаете как да се настроите към тях. Тази техника е помогнала на безброй хора да се излекуват от посттравматично стресово разстройство (ПТСР) и различни болки и страдания.

Докато седите, стоите или се разхождате по брега, представете си, че всяка вълна е прилив на енергия, която пречиства душата. Прииждайки, тя облива всички рани от битките и отмива всички вредни емоции и мисли. А оттегляйки се, отнася със себе си всички тези нечистотии. Позволете на всяка нова вълна да отнесе със себе си по малко от болезнените спомени, раните от минали животи и душевните травми. Вижте как всички те се разтварят в морето. Когато се почувствате пречистени, позволете на всяка следваща вълна да донесе сила и обновление на духа и душата ви. 

За по-голяма полза призовете Ангела на океана. Тя ще ви помогне да постигнете най-подходящата душевна нагласа, така че медитацията да има максимален ефект.

ТУК можете да научите повече за ангелите и как да получите подкрепа от тях. 

Много полезно е и да ходите във водата, защото всеки естествен воден басейн – езеро, река, поток или океан – е жив. Той диша и притежава собствена воля и дух. Когато ходите в такава вода, представяйте си нещата, които искате да дойдат в живота ви. 


По материали от medicalmedium.com

Вашият коментар

Как да се подготвим за почивка и какво да носим с нас

Емоционална детоксикация