Медитация със събиране на камъни по Антъни Уилям

Тази мощна медитация за изцеление на душата и техника за емоционална подкрепа идва от бестселъра на Ню Йорк Таймс: Лечителят медиум: какво се крие зад хроничните и необяснимите болести и как да се излекуваме (преработено и допълнено издание). Тази лечебна медитация предлага огромна подкрепа за вашето сърце, дух и душа и е фантастичен начин да си помогнете за дълбоко емоционално и духовно изцеление. Можете да правите тази медитация толкова често, колкото желаете.

Събиране на камъни

Когато искате да се пречистите от предизвикателните емоции, разходете се сред природата и внимавайте за малките камъчета, които ви „викат“. По време на разходката си изберете три, които ви е приятно да държите в ръцете си. Наименувайте всеки камък с етикета на това, което таите в себе си, това, което искате да ви остави. Например, можете да кръстите камъните си Вина, Страх и Гняв. Или Омраза, Срам и Разочарование. Или Разочарование, Скръб и Отчаяние.

Носете тези камъни със себе си, където и да отидете. Дръжте ги в джоба си, ако искате, или дори в ръцете си. Опознайте всеки от вашите три камъка. Гледайте ги, когато имате възможност. Изучавайте техните повърхности, структурата им. Дръжте камъните на нощното си шкафче. Когато заспите, кажете лека нощ на тези камъни. След като се събудите, кажете им добро утро. Донесете камъните на кухненската маса, когато закусвате. Дръжте камъните в себе си, когато се разхождате. Дори ги вземете под душа със себе си. (Не се притеснявайте, ако камъните се намокрят.) Развийте връзка с тях, станете приятели. Ако искате да представите своите камъни на другите си приятели и семейството си, не се колебайте. Когато държите тези камъни, оставете топлината от ръцете ви да ги стопли. Когато някои дни са по-трудни, можете да разчитате на вашите камъни. Опитайте се да повярвате, че ви разбират и че тяхната работа е да поемат от душата и тялото ви емоциите, на които сте ги кръстили. Лечебната честота на минералите ще действа като противоотрова за всичко, което ви боли, било то емоционално, духовно или физическо.

Когато естествено дойде моментът, когато почувствате, че камъните са свършили работата си и сте готови да ги пуснете, занесете ги обратно в природата и ги пуснете във водно тяло – езеро, океан, езеро, река или поток. Живата вода ще ги пречисти от отровата, която са извлекли от вас, и вие също ще си тръгнете пречистени.

Ако загубите камък или дори и трите, това не е ваша вина, нито е грешка. Това е част от вашето духовно преживяване. Това упражнение никога не е под ваш пълен контрол. Камъните могат сами да избират. Когато симбиотично работите с емоциите си, изчезването на камъка е знак. Това може да означава, че камъкът е погълнал толкова, колкото е възможно за момента и се нуждае от известно време сам засега, или може да означава, че емоцията вече е в процес на напускане от вас, така че камъкът е изчезнал завинаги, за да ви помогне да отървете от тази емоция вашите душа, дух и сърце. Независимо дали загубите един, два или и трите камъка, можете да ги замените, ако все още искате да завършите упражнението. Ако загубите тези камъни, можете да ги замените отново. Ако сте в ситуация, в която е трудно да намерите друг камък, тогава оставете да дойде подходящото време, когато друг камък ще попадне в ръцете ви.


Тази мощна медитация за изцеление на душата идва от бестселъра на Антъни Уилям – „Лечителят медиум – преработено и допълнено издание“

medicalmedium.com

Вашият коментар

Слънчева медитация

Безсъние