Вашият лечебен процес

Всеки е различен. Но не по начина, по който обикновено мислим. Докато нашите души са различни, нашите физически тела са предназначени да функционират по един и същи начин. Ядем храна, пием вода, ходим до тоалетна, сърцата ни бият и изпомпват кръвта ни, ходим на краката си, виждаме с очите си, чуваме с ушите си, стомасите ни са предназначени да храносмилат… докато нещо не се обърка.

Не можем да ходим, не можем да говорим, не можем да чуваме, не можем да виждаме, кръвоносните ни съдове се запушват или сърцето ни не бие правилно. Различните вътрешни проблеми с нашите физически тела могат да създадат безкрайни различия. Нашите наранявания, патогени, стрес, токсични метали, травми, взаимоотношения, околна среда, ресурси, подкрепа, фармацевтични продукти, опит, недостатъци, количества взета кръв за изследвания, брой грипове, които сме изкарали, предразположенията, с които идваме на света – всички те ни правят различни. Нашите различия правят нашите лечебни процеси и тяхното времетраене различно.

Ако четете това, най-вероятно имате някакъв здравословен проблем. Здравословен проблем, който е консистентен в живота ви, докато лечението е по-малко последователно. Може би имате сериозно заболяване, което пречи на живота ви под някаква форма. 

Вашата хронология на изцеление никога няма да бъде точно същата като на някой друг, защото никой друг не може да има същата компилация от проблеми в тялото си, каквато вие имате. Ако тепърва навлизате в тази лечебна информация с намерението да се излекувате, сте добре дошли. Пиенето на 1500 мл сок от целина и малко висококачествен B12 и стоенето настрана от глутена не е достатъчно. Някой човек, който се бори с трудни симптоми и състояния, може да се нуждае от един литър сок от целина, Смути за детокс на тежките метали, пълен протокол от добавки, моно хранене и да избягва яйца, млечни продукти и оцет. За някой, който има много сериозно заболяване, дори това може да не бъде достатъчно, тъй като той се нуждае от допълнителни инструменти за лечение. И все пак, ако всичко, което можете да направите, е едно единствено нещо, това все пак е напредък. Тялото ви ще го приеме като небесна светлина отгоре.

Лечебният процес не е просто пасивен процес на изчакване тялото да се излекува. Лечебният процес са стъпките, които предприемате, за да може тялото ви да се излекува. Лечението е активна комбинация от вашата свободна воля, научаване на информацията, способността на тялото ви да се лекува самò, инструментите, които използвате, това, което давате на тялото си, за да може да се излекува, и детайлите във всичко това. Вашият лечебен процес също зависи от това, което сте правили в миналото. Можете да прочетете повече за това в книгите на Антъни Уилям.

Информацията в книгите на Антъни Уилям не е универсална. Можете да персонализирате това, което е подходящо за вас и вашето състояние, и да постигнете изцелението си толкова далеч, колкото е необходимо. Възможно е безкрайно персонализиране. Когато имате симптом, който не отшумява, или множество постоянни симптоми, изключително важно е да научите подробностите. Детайлите имат значение, когато сте хронично болни. Детайлите имат значение, когато става дума за изцеление.


По материали от medicalmedium.com

Вашият коментар

Защо лошите сънища са добри?

Дислексия