Услуги

ЗДРАВЕйте!

Нека поговорим за УСЛОВИЯТА.
 
Кое е нужното условие за добро настроение, мотивация и самочувствие?
 
Без допълнителни условности, отговорът е само един: ПСИХОФИЗИЧНОТО ЗДРАВЕ!
 
Или казано по друг начин: Каквото отвътре, такова и отвън – здрав дух в здраво тяло!
  • Всяко следствие има своята вътрешна причина.
  • Всяка причина поражда определени следствия.
  • Психиката и тялото са неразривно цяло.

Неслучайно напоследък е толкова модерно да се говори за психосоматика, биохакинг и още куп модерни думи за това колко е важно да се грижим за себе си. Всички тези понятия се стремят да дадат обяснение на епидемията от хронични заболявания и необясними симптоми, на които сме свидетели. За съжаление – без особен успех.

В какво всъщност се изразява грижата за себе си?
 
Физическото тяло е нашият дом – домът който изграждаме и поддържаме през целия си живот. Въпреки че то е надарено с вътрешна разумност и способност за пречистване и самоизцеление, задачата ни е да го улесним в тези процеси като така си подарим дълги години, изпълнени със здраве и хармония.
 
Постигането на добро психоемоционално и телесно здраве не е единично усилие, а път за цял живот. Пространството е наводнено от модерни диети и добавки, които обещават бързи резултати, но на каква цена?
 
Цената, която плащаме за експериментите със здравето ни, е времето за изцеление, което става все по-оскъдно. Нашите тела на практика си приличат по устройство, разликата е в багажа, който носим, под формата на външни натрупвания от патогени, токсини и отрови. Ето защо ежедневният детокс и правилното хранене са най-важните стълбове на здравето – както физическото, така и психичното. В практиката си на здравен психолог разбрах, че без правилен подход към храненето, това, което наричаме „психични проблеми“, може да бъде замаскирано, но не и да бъде напълно излекувано.

„Ние страдаме по много реални физически причини и можем да се справим с тези причини в корена им с информацията тук. Когато знаем как да се ориентираме в този свят, имаме силата да лекуваме“ – Антъни Уилям

Моят личен път на здравето ме доведе до книгите на един истински пророк на нашето време – човек, който е излекувал милиони чрез информацията, която разпространява чрез Духа на състраданието.
Запознайте се с Антъни Уилям – Лечителят Медиум.
 

Антъни Уилям е експерт по хронични заболявания, бестселър №1 aвтор на New York Times на 8 библии за здравето. Антъни е роден с уникалната способност да разговаря с Духа на състраданието, който му предоставя изключително усъвършенствана лечебна здравна информация, която изпреварва времето си. Неговата безпрецедентна точност и процент на успеваемост като лечител медиум му печелят доверието и любовта на милиони по света, сред които филмови звезди, рок звезди, милиардери, професионални спортисти и безброй други хора от всички сфери на живота, които не са успявали да намерят начини да се излекуват, докато не откриват неговата информация. През десетилетията Антъни също така е безценен ресурс за лекари, които се нуждаят от помощ при решаването на най-трудните си случаи.

За мен Антъни Уилям е лъчът светлина и надеждата, от която се нуждаех, за да намеря път към изцелението.

Вече 3 години съм последовател на режима му и за мен моето здраве и здравето на клиентите ми е най-голямото доказателство за неговата ефективност.

Тук съм, за да предам опита си и на вас и да ви помогна да направите първата стъпка по пътя на истинското здраве!

За записване за лични консултации, моля попълнете контактната форма.

По-здрави!
Надя Геловска, здравен психолог и консултант по здравословно хранене