Услуги

ЗДРАВЕйте!

Нека поговорим за УСЛОВИЯТА.
 
Кое е нужното условие за добро настроение, мотивация и самочувствие?
 
Без допълнителни условности, отговорът е само един: ПСИХОФИЗИЧНОТО ЗДРАВЕ!
 
Или казано по друг начин: Каквото отвътре, такова и отвън – здрав дух в здраво тяло!
  • Всяко следствие има своята вътрешна причина.
  • Всяка причина поражда определени следствия.
  • Психиката и тялото са неразривно цяло.

Неслучайно напоследък е толкова модерно да се говори за психосоматика, биохакинг и още куп модерни думи за това колко е важно да се грижим за себе си. Всички тези понятия се стремят да дадат обяснение на епидемията от хронични заболявания и необясними симптоми, на които сме свидетели. За съжаление – без особен успех.

В какво всъщност се изразява грижата за себе си?
 
Физическото тяло е нашият дом – домът който изграждаме и поддържаме през целия си живот. Въпреки че то е надарено с вътрешна разумност и способност за пречистване и самоизцеление, задачата ни е да го улесним в тези процеси като така си подарим дълги години, изпълнени със здраве и хармония.
 
Постигането на добро психоемоционално и телесно здраве не е единично усилие, а път за цял живот. Пространството е наводнено от модерни диети и добавки, които обещават бързи резултати, но на каква цена?
 
Цената, която плащаме за експериментите със здравето ни, е времето за изцеление, което става все по-оскъдно. Нашите тела на практика си приличат по устройство, разликата е в багажа, който носим, под формата на външни натрупвания от патогени, токсини и отрови. Ето защо ежедневният детокс и правилното хранене са най-важните стълбове на здравето – както физическото, така и психичното. В практиката си на здравен психолог разбрах, че без правилен подход към храненето, това, което наричаме „психични проблеми“, може да бъде замаскирано, но не и да бъде напълно излекувано.

„Ние страдаме по много реални физически причини и можем да се справим с тези причини в корена им с информацията тук. Когато знаем как да се ориентираме в този свят, имаме силата да лекуваме“ – Антъни Уилям

Моят личен път на здравето ме доведе до книгите на един истински пророк на нашето време – човек, който е излекувал милиони чрез информацията, която разпространява чрез Духа на състраданието.
Запознайте се с Антъни Уилям – Лечителят Медиум.
 

Антъни Уилям е експерт по хронични заболявания, бестселър №1 aвтор на New York Times на 8 библии за здравето. Антъни е роден с уникалната способност да разговаря с Духа на състраданието, който му предоставя изключително усъвършенствана лечебна здравна информация, която изпреварва времето си. Неговата безпрецедентна точност и процент на успеваемост като лечител медиум му печелят доверието и любовта на милиони по света, сред които филмови звезди, рок звезди, милиардери, професионални спортисти и безброй други хора от всички сфери на живота, които не са успявали да намерят начини да се излекуват, докато не откриват неговата информация. През десетилетията Антъни също така е безценен ресурс за лекари, които се нуждаят от помощ при решаването на най-трудните си случаи.

За мен Антъни Уилям е лъчът светлина и надеждата, от която се нуждаех, за да намеря път към изцелението.

Вече повече от 3 години съм последовател на режима му и за мен моето здраве и здравето на клиентите ми е най-голямото доказателство за неговата ефективност.

Тук съм, за да предам опита си и на вас и да ви помогна да направите първата стъпка по пътя на истинското здраве!

За записване за лични консултации, моля попълнете контактната форма.

По-здрави!
Надя Геловска, здравен психолог и консултант по здравословно хранене

*Информацията, предоставена в този сайт, е само за образователни и информационни цели и не трябва да се счита за здравен съвет или медицинска диагноза, лечение или предписание. Тази информация не трябва да се счита като обещание за ползи, претенция за излекуване или гаранция за резултати, които трябва да бъдат постигнати. Тази информация не е предназначена да замести съветите от вашия лекар или други здравни специалисти. Винаги се консултирайте със здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да е настоящи лекарства, лечение или грижи, да започнете диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословен проблем.