Какво е SEACREDO?

Seacredo Author

Здравето е нашето естествено състояние. Човекът е умалено копие на Вселената, която е в перфектна хармония. Ние сме съТворци на собствената си реалност.

Надя Геловска

Здравен психолог
Консултант по здравословно хранене и начин на живот

Какво е Seacredo?

Свещеното и тайното са категории, които отекват дълбоко в колективното несъзнавано. Неслучайно на английски език тези думи звучат по идентичен начин – sacred [ˈseɪ.krɪd] – secret [ˈsiːkrət]. От там дойде и името на сайта – SeaCredo, което транскрибирано звучи като [siː’kredo].

Казвам се Надя Геловска. Завърших две магистратури с хуманитарна насоченост – Психология на здравето и Политическо консултиране в СУ „Св. Климент Охридски“. Сертифицирах се в НЛП-Практик и в момента ми предстои сертифициране в НЛП-Мастър. Бях преподавател по йога в продължение на една година. Почитател съм на холистичния подход, в който се стремя да съчетавам достиженията на науката и мъдростта от Изтока. Занимавам се с позитивно самопрограмиране, практики за себеусъвършенстване и здравословен начин на живот.  Търсенията ми в областта на здравето и личностното развитие ме доведоха до идеята за този сайт. Статиите, които публикувам, са изцяло вдъхновени от потребността да споделям личния си опит и знания и да ги направя достъпни за колкото се може по-голям кръг от хора.

Радвам се да те посрещна в комфортното пространство на SeaCredo

В сайта ще откриеш разнообразна палитра от над 50 статии за здраве, мотивация и личностно развитие. Статиите са прегледно подредени в категории и винаги, когато искаш да си припомниш нещо по-лесно, можеш да хвърлиш един бърз поглед на „Галерията“, която е изпълнена с полезни напомняния и цитати за всеки ден. 

В секция „Осъзнат живот“ ще откриеш информация и проверени през опита факти, свързани с личностно развитие, психология на здравето, НЛП и позитивно самопрограмиране. В „Свободна енергия“ са статиите, чрез които ще разбереш повече за източниците на здраве и енергия, които ни заобикалят и начините, по които да ги използваш ефективно. В тази секция са и статиите, свързани със здравословно хранене. Ако искаш да разбереш причините за хроничните заболявания и различни „необясними“ симптоми, то разделът „Психология на здравето“ е за теб.

В сайта присъства и секция „Ревюта на книги“, където споделям впечатленията си и синтезирам информацията от книгите, които са добавили стойност в живота ми.

Познанието е огромно море и не може лесно да бъде обгърнато. За да не се изгубим в различните интерпретации, е нужно да имаме стабилна котва. SeaCredo e уютното островче, на което уморените от пътуване души могат да поемат глътка въздух.

Ще се радвам да бъда полезна на всеки, който се чувства жаден за пълноценен живот, изпълнен със здраве, радост и благоденствие! Можеш да се свържеш с мен чрез контакнтата форма.

Добре дошъл и БлагоДаря!

И не забравяй – твоят свят се грижи за теб!

Абонирай се и не пропускай
нова публикация