Какво е SEACREDO?

Seacredo Author

В концепцията на SeaCredo е заложен фракталният принцип. Човекът е умалено копие на Вселената. Ние сме съТворци на собствената си реалност.

Надя Геловска

Психолог-консултант, Лайф коуч

Какво е Seacredo?

Свещеното и тайното са категории, които отекват дълбоко в колективното несъзнавано. Неслучайно на английски език тези думи звучат по идентичен начин – sacred [ˈseɪ.krɪd] – secret [ˈsiːkrət]. От там дойде и името на сайта – SeaCredo, което транскрибирано звучи като [siː’kredo].

Здравей и добре дошъл в света на SeaCredo! Радвам се, че резонираме на една честота!

Казвам се Надя Геловска и съм завършила две хуманитарни специалности – Психология на здравето и Политическо консултиране. Понастоящем съм сертифициран НЛП-Практик и в момента се сертифицирам в НЛП-Мастър. Занимавам се с позитивно самопрограмиране, практики за себеусъвършенстване и здравословен начин на живот. Преподавала съм йога в продължение на една година. Търсенията ми в областта на здравето и личностното развитие ме доведоха до идеята за този сайт. Статиите, които публикувам, са вдъхновени от потребността ми да споделям личния си опит и знания и да ги правя достъпни за широк кръг хора.

В сайта ще откриеш разнообразна палитра от над 50 статии за здраве, мотивация и личностно развитие. Дизайнът на SeaCredo е изцяло вдъхновен от символиката на сакралната геометрия. Логото е наутилус, който съдържа в себе си златното сечение. Статиите са прегледно подредени в категории, а винаги, когато искаш да си припомниш нещо по-лесно, можеш да хвърлиш един бърз поглед на Галерията.

В секция „Осъзнат живот“ ще намериш информация и проверени през опита факти, свързани с личностно развитие, психология на здравето и позитивно самопрограмиране и ще се запознаеш със системата на транссърфинга. В „Свободна енергия“ са статиите, чрез които ще разбереш как можеш да използваш пълноценно източниците на здраве и енергия, които ни заобикалят. В „Галерия“ ще откриеш изображения с мотивиращи цитати и напомняния за всеки ден.

В сайта присъства и секция „Ревюта на книги“, където споделям прочетеното от мен и синтезирам информацията от книгите, които са добавили стойност в живота ми.

Съвсем скоро ще направя специален YouTube канал, който ще бъде в тон с тематиката на сайта.

Познанието е огромно и не може лесно да бъде обгърнато. За да не се изгубим в различните интерпретации, е нужно да имаме стабилна котва. SeaCredo е уютното островче, на което уморените от пътуване души могат да поемат глътка въздух.

Ще се радвам да бъда в помощ на всеки, който се чувства жаден за пълноценен живот, изпълнен с радост и благоденствие! 

Можеш да се свържеш с мен чрез контакнтата форма.

Добре дошъл и БлагоДаря!

И не забравяй – твоят свят се грижи за теб!

Абонирай се и не пропускай
нова публикация