Какво е SEACREDO?

Seacredo Author

В концепцията на SeaCredo е заложен фракталният принцип. Човекът е умалено копие на Вселената. Ние сме съТворци на собствената си реалност.

Надя Геловска

Здравен психолог
Треньор по личностно развитие

Какво е Seacredo?

Свещеното и тайното са категории, които отекват дълбоко в колективното несъзнавано. Неслучайно на английски език тези думи звучат по идентичен начин – sacred [ˈseɪ.krɪd] – secret [ˈsiːkrət]. От там дойде и името на сайта – SeaCredo, което транскрибирано звучи като [siː’kredo].

Казвам се Надя Геловска. Завърших две магистратури с хуманитарна насоченост – Психология на здравето и Политическо консултиране в СУ “Св. Климент Охридски”. Сертифицирах се в НЛП-Практик и в момента ми предстои сертифициране в НЛП-Мастър. Бях преподавател по йога в продължение на една година. Почитател съм на холистичния подход, в който се стремя да съчетавам достиженията на науката и мъдростта от Изтока. Занимавам се с позитивно самопрограмиране, практики за себеусъвършенстване и здравословен начин на живот.  Търсенията ми в областта на здравето и личностното развитие ме доведоха до идеята за този сайт. Статиите, които публикувам, са изцяло вдъхновени от потребността да споделям личния си опит и знания и да ги направя достъпни за колкото се може по-голям кръг от хора.

Радвам се да те посрещна в комфортното пространство на SeaCredo

В сайта ще откриеш разнообразна палитра от над 50 статии за здраве, мотивация и личностно развитие. Новият дизайн на SeaCredo е вдъхновен от символиката на сакралната геометрия. Логото е наутилус, който съдържа в себе си принципите на златното сечение. Статиите са прегледно подредени в категории и винаги, когато искаш да си припомниш нещо по-лесно, можеш да хвърлиш един бърз поглед на “Галерията”, която е изпълнена с полезни напомняния и цитати за всеки ден. 

В секция “Осъзнат живот” ще откриеш информация и проверени през опита факти, свързани с личностно развитие, психология на здравето, НЛП и позитивно самопрограмиране. В “Свободна енергия” са статиите, чрез които ще разбереш повече за източниците на здраве и енергия, които ни заобикалят и начините, по които да ги използваш ефективно.

В сайта присъства и секция “Ревюта на книги”, където споделям впечатленията си и синтезирам информацията от книгите, които са добавили стойност в живота ми.

Познанието е огромно море и не може лесно да бъде обгърнато. За да не се изгубим в различните интерпретации, е нужно да имаме стабилна котва. SeaCredo e уютното островче, на което уморените от пътуване души могат да поемат глътка въздух.

Ще се радвам да бъда полезна на всеки, който се чувства жаден за пълноценен живот, изпълнен с радост и благоденствие! Можеш да се свържеш с мен чрез контакнтата форма.

Добре дошъл и БлагоДаря!

И не забравяй – твоят свят се грижи за теб!

Абонирай се и не пропускай
нова публикация