Какво е SEACREDO?

Seacredo Author

Здравето е нашето естествено състояние. Човекът е умалено копие на Вселената, която е в перфектна хармония. Ние сме съТворци на собствената си реалност.

Надя Геловска

Здравен психолог
Консултант по здравословно хранене и начин на живот

Какво е SeaCredo?

Свещеното и тайното са категории, които отекват дълбоко в колективното несъзнавано. Неслучайно на английски език тези думи звучат по идентичен начин – sacred [ˈseɪ.krɪd] – secret [ˈsiːkrət]. От там дойде и името на сайта – SeaCredo, което транскрибирано звучи като [siː’kredo].

Казвам се Надя Геловска. Завърших две магистратури с хуманитарна насоченост – Психология на здравето и Политическо консултиране в СУ „Св. Климент Охридски“. Сертифицирах се в НЛП-Практик и НЛП-Мастър към Института по НЛП – България. Имам едногодишен опит като преподавател по йога. Почитател съм на холистичния подход, в който се стремя да съчетавам прагматизма на Запада и мъдростта на Изтока. Занимавам се с позитивно самопрограмиране, практики за себеусъвършенстване и здравословен начин на живот.

Дългогодишните ми търсения в областта на здравето и личностното развитие ме доведоха до идеята за този сайт. Статиите, които публикувам, са изцяло вдъхновени от потребността да споделям личния си опит и знания и да ги направя достъпни за колкото се може по-голям кръг от хора.

Последовател съм на режима и препоръките на Антъни Уилям (Лечителят Медиум) вече повече от 3 години. Познанието от неговите книги, подкасти и предавания ми помогна да изцеля много от здравословните ми проблеми и да помагам на хората около мен. С удоволствие и страст споделям това знание ежедневно с всички читатели на сайта и на страниците ми във Facebook и Instagram.

Ще се радвам да бъда полезна с въвеждане в режима на всеки, който търси истинско и естествено изцеление чрез храненето!


Радвам се да те посрещна в комфортното пространство на SeaCredo

В сайта ще откриеш разнообразна палитра от над 60 статии за здраве, мотивация и личностно развитие.

На страница „Услуги“  ще разбереш с какво мога да ти бъда полезна по пътя на здравето.

Статиите са прегледно подредени в категории и винаги, когато искаш да си припомниш нещо по-лесно, можеш да хвърлиш един бърз поглед на „Галерията“, която е изпълнена с полезни напомняния и цитати за всеки ден. 

В секция „Осъзнат живот“ ще откриеш информация и проверени през опита факти, свързани с личностно развитие, НЛП и позитивно самопрограмиране.

В „Свободна енергия“ са статиите, чрез които ще разбереш повече за източниците на здраве и енергия, които ни заобикалят и начините, по които да ги използваш ефективно.

Ако искаш да разбереш причините за хроничните заболявания и различни „необясними“ симптоми, то разделът „Психология на здравето“ е за теб. В тази секция са и статиите, свързани със здравословно хранене, както и безценните съвети на Антъни Уилям – Лечителят Медиум, които превеждам и адаптирам в удобен вид.

В сайта присъства и секция „Ревюта на книги“, където споделям впечатленията си и синтезирам информацията от книгите, които са добавили значима стойност в живота ми.

Познанието е огромно море и не може лесно да бъде обгърнато. За да не се изгубим в различните интерпретации, е нужно да имаме стабилна котва. SeaCredo e уютното островче, на което уморените от пътуване души могат да поемат глътка въздух.

Ще се радвам да бъда полезна на всеки, който се чувства жаден за пълноценен живот, изпълнен със здраве, радост и благоденствие! Можеш да се свържеш с мен чрез контакнтата форма.

Добре дошъл и БлагоДаря!

И не забравяй – твоят свят се грижи за теб!


*Информацията, предоставена в този сайт, е само за образователни и информационни цели и не трябва да се счита за здравен съвет или медицинска диагноза, лечение или предписание. Тази информация не трябва да се счита като обещание за ползи, претенция за излекуване или гаранция за резултати, които трябва да бъдат постигнати. Тази информация не е предназначена да замести съветите от вашия лекар или други здравни специалисти. Винаги се консултирайте със здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да е настоящи лекарства, лечение или грижи, да започнете диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословен проблем.