За мен

Здравейте! Добре дошли в уютното пространство на SeaCredo!

Казвам се Надя Геловска. Имам две образования с хуманитарни специалности – Психология на здравето и Политическо консултиране. Занимавам се с НЛП, позитивно самопрограмиране, практики за себеусъвършенстване и здравословен начин ан живот. Търсенията ми в областта на здравето и личностното развитие ме доведоха до идеята за този сайт. Статиите, които публикувам, са вдъхновени от потребността да споделям личния си опит и знания.

В секция „Осъзнат живот“ можете да откриете всичко, свързано с личностно развитие, психология на здравето и позитивно самопрограмиране и да се запознаете със системата на транссърфинга. В „Свободна енергия“ са статиите, свързани с източниците на здраве и енергия, които ни заобикалят. В „Галерия“ ще намерите изображения с мотивиращи цитати и напомняния за всеки ден.

В секция „Ревюта на книги“, където споделям впечатленията си от книгите, които са променили живота ми в положителна посока.

Тук можете да видите моя YouTube канал.

Ще се радвам да бъда в помощ на всеки, който се чувства привлечен от идеята за пълноценен живот, изпълнен със здраве, радост и благоденствие! Можете да се свържете с мен чрез контакнтата форма.

И не забравяйте – вашият свят се грижи за вас!