„Стани най-добрата версия на себе си“ – тренинг програма

Защо „най-добра версия на себе си“?

В днешния дигитален свят хората непрекъснато се сравняват с моделите за подражание, които социалните мрежи им представят. Това води до състояния като „дигитална депресия, чувство за самота и ниска себеоценка. Тези отрицателни преживявания неизменно спомагат за цялостното влошаване на качеството на живот. 

Единственият човек, с когото си заслужава да се сравняваме, сме ние самите!

Всеки от нас има огромен брой минали свои версии, които харесва,както и такива, от които не е доволен. Във всяка една ситуация ние имаме пряк достъп до тези наши минали версии, които харесваме и до ресурсите, които можем да извлечем от тях. Нещо повече – способни сме да създадем бъдещи позитивни версии на себе си, които да бъдат наша цел и база за сравнение! 

Тренинг програмата “Стани най-добрата версия на себе си” представлява цялостна лайф коучинг програма.

Какво означава това? За 12 дни ще видиш своите най-силни страни, ще чуеш гласа на твоето най-добро „Аз“ и ще усетиш своята истинска ценност. Ще разбереш кои са силните и слабите ти страни и как да ги използваш в комуникацията с другите и със самия себе си. Програмата е насочена към подобряване на практически всеки аспект от животакато за целта са включени техники от НЛП. През тези 12 дни заедно ще следим прогреса и ще отчитаме постигнатите резултати.

Не търси щастието – създай го! Сътвори със собсвеното си съзнание личността, която винаги си мечтал да бъдеш още сега

Надя Геловска – здравен психолог, треньор по личностно развитие