Какво е SEACREDO?

Какво е SeaCredo?

Идеята за името на сайтa се роди като естествен резултат от информацията в книгите на Вадим Зеланд. Свещеното и тайното са категории, които са пряко свързани в съзнанието на всички нас. Неслучайно на английски език тези думи звучат по идентичен начин – sacred [ˈseɪ.krɪd] – secret [ˈsiːkrət]. От там дойде и името на сайта – SeaCredo, което транскрибирано звучи като [siː’kredo].

Кредото на един създател

“Кредото на един създател” е карта от колодата “Таро и пространство на варианти”, която описва с красиви образи принципите на транссърфинга (метод за управление на реалността, който е шиоко засегнат в повечето ми статии). Транссърфингът не е добре познат на българския интернет-потребител. Целта ми е да популяризирам тази философия и да предам нататък наученото и доказалото се като ефективно през собствения ми опит. Планирам и създаване на YouTube канал, в който да говоря за основните техники за управление на реалността.

Познанието е като безкрайно море в очите на начинаещия. За да не се изгубим в различните интерпретации, е нужно да имаме стабилна котва. SeaCredo e островчето, на което уморените от пътуване души ще могат да поемат глътка въздух.

Добре дошли и БлагоДаря!

Вашият коментар